ΕΙΔΗΣΕΙΣ

134 μετανάστες σε Τήλο,Κάλυμνο, Σύμη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
μετανάστες

Στις 14-10-2014 το από­γευμα συνε­λή­φθη­σαν στην Τήλο από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Σταθμού Τήλου εξήντα εννέα υπήκοοι Συρίας (60 άνδρες και 9 γυναί­κες που συνό­δευαν 4 παιδιά) και σαράντα επτά υπήκοοι Αφγα­νι­στάν (26 άνδρες και 21 γυναί­κες που συνό­δευαν 25 παιδιά) για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Διε­νερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 14-10-2014 το από­γευμα συνε­λή­φθη­σαν στην Κάλυμνο από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Καλυ­μνίων δεκαέξι υπήκοοι Συρίας (15 άνδρες και 1 γυναίκα που συνό­δευαν 2 παιδιά) για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, οι οποίοι είχαν απο­βι­βα­στεί αρχικά στην Ψέριμο προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Διε­νερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Στις 15-10-2014 το πρωί συνε­λή­φθη­σαν στη Σύμη από αστυ­νο­μι­κούς του Αστυ­νο­μι­κού Τμή­μα­τος Σύμης δυο άνδρες υπήκοοι Συρίας για παρά­νομη είσοδο στη χώρα, προ­ερ­χό­με­νοι από τα έναντι τουρ­κικά παράλια. Διε­νερ­γεί­ται προ­α­νά­κριση.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.