ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Υδατοσφαίριση: Κέρδισαν σε εμπειρίες

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Υδατοσφαίριση- Πιγκουίνοι

Μπο­ρεί να γνώ­ρι­σε τρείς ήττες στα ισά­ριθ­μα παι­χνί­δια που έδωσε στην Νέα Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία Υδα­το­σφαί­ρι­σης η ομάδα των Πι­γκουί­νων Ρόδου, ωστό­σο κέρ­δι­σε σε εμπει­ρί­ες, με την ανα­κοί­νω­ση που εκ­δό­θη­κε προς ενη­μέ­ρω­ση να ανα­φέ­ρει τα εξής:

«Η ομάδα υδα­το­σφαί­ρι­σης των Πι­γκουί­νων Ρόδου ολο­κλή­ρω­σε την πα­ρου­σία της στην πρώτη φάση της Νέας Εθνι­κής Κα­τη­γο­ρί­ας, επι­στρέ­φο­ντας με ση­μα­ντι­κές εμπει­ρί­ες από τη συμ­με­το­χή της σε ένα πρω­τά­θλη­μα υψη­λού επι­πέ­δου!

Η φε­τι­νή Νέα Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία απο­τε­λεί τη συγ­χώ­νευ­ση της Β’ και Γ’ Κα­τη­γο­ρί­ας, γε­γο­νός που την κα­θι­στά πιο αντα­γω­νι­στι­κή από ποτέ. Οι Πι­γκουί­νοι αγω­νί­στη­καν με πάθος, δεί­χνο­ντας τη συ­νε­χή εξέ­λι­ξή τους, ενώ οι 8 αθλη­τές από τις Ακα­δη­μί­ες μας έκα­ναν το πρώτο τους βήμα στο αν­δρι­κό πρω­τά­θλη­μα, απο­κο­μί­ζο­ντας μο­να­δι­κές εμπει­ρί­ες!

-Πα­ρα­σκευή: Αντι­με­τω­πί­σα­με το με­γά­λο φα­βο­ρί για την άνοδο, τον Άλιμο, γνω­ρί­ζο­ντας την ήττα με 24-4.

-Σάβ­βα­το: Στο Πε­ρι­στέ­ρι, η ομάδα μας εμ­φα­νί­στη­κε πιο βελ­τιω­μέ­νη απέ­να­ντι στην Α.Ε. Χαϊ­δα­ρί­ου, με σκορ 22-8. Το πρωί της ίδιας ημέ­ρας, οι μι­κροί μας αθλη­τές συμ­με­τεί­χαν και σε φι­λι­κό παι­χνί­δι με τον Νηρέα Γέ­ρα­κα, τον οποίο ευ­χα­ρι­στού­με θερμά για τη στή­ρι­ξή του!

-Κυ­ρια­κή: Αντι­με­τω­πί­σα­με την Κα­στέ­λα στη Νέα Σμύρ­νη, όπου το παι­χνί­δι ήταν πιο αντα­γω­νι­στι­κό, με την ομάδα μας να χάνει 23-6.

Η φε­τι­νή πα­ρου­σία της ομά­δας μας ήταν ιδιαί­τε­ρα εν­θαρ­ρυ­ντι­κή! Τα παι­διά των Ακα­δη­μιών μας, γεν­νη­μέ­να από 2012 έως 2010, καθώς και ένας αθλη­τής του 2008, έδει­ξαν ση­μα­ντι­κή βελ­τί­ω­ση. Βάσει του πλά­νου μας, η ομάδα μας στα­δια­κά θα απο­τε­λεί­ται εξ ολο­κλή­ρου από τους αθλη­τές των Ακα­δη­μιών μας, με ελά­χι­στη συμ­με­το­χή έμπει­ρων παι­κτών.

Η δεύ­τε­ρη φάση του πρω­τα­θλή­μα­τος θα διε­ξα­χθεί 28-30 Μαρ­τί­ου, όπου η ομάδα μας θα αντι­με­τω­πί­σει ξανά τις ίδιες ομά­δες στην Αθήνα, ολο­κλη­ρώ­νο­ντας την προ­σπά­θειά της στη Νέα Εθνι­κή Κα­τη­γο­ρία Υδα­το­σφαί­ρι­σης.

Εί­μα­στε πε­ρή­φα­νοι που η Ρόδος συ­νε­χί­ζει να έχει εκ­πρό­σω­πο στο πρω­τά­θλη­μα της Ομο­σπον­δί­ας μας! Συγ­χα­ρη­τή­ρια σε όλους τους αθλη­τές μας για την προ­σπά­θειά τους! Ένα με­γά­λο ευ­χα­ρι­στώ σε όλα τα παι­διά που στή­ρι­ξαν και φέτος την ομάδα μας!».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.