ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Στα λευκα ντύθηκε νωρίς νωρίς η Σύμη

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΣΥΜΗ

Στα λευκά ντύ­θη­κε από νωρίς φέτος η Σύμη. Όπως φαί­νε­ται από τις φω­το­γρα­φί­ες έριξε χα­λά­ζι στο δρόμο που οδη­γεί από το χωριό στον Πα­νορ­μί­τη. Η ει­κό­να μοιά­ζει σαν να είναι χιο­νι­σμέ­νο τ το τοπίο. Στο νησί όπως δη­λώ­θη­κε στη «δ» δεν υπήρ­ξαν προ­βλή­μα­τα από την κα­κο­και­ρία καθώς έβρε­ξε μεν αλλά όχι δυ­να­τά. Δεν ήταν λίγοι εκεί­νοι που έκα­ναν τη δια­δρο­μή προς Πα­νορ­μί­τη για να χα­ρούν το θέαμα.

Οι βρο­χο­πτώ­σεις πά­ντως στη Ρόδο ξύ­πνη­σαν όπως το­νί­στη­κε στη “δ” μνή­μες από την κα­τα­στρο­φή στη Σύμη πριν λίγα χρό­νια από την κα­κο­και­ρία.

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.