ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελεγχοι σε ένα μόνο κατάστημα για άγρα πελατών

Δαμιανός Αθανασίου 1 λεπτό ανάγνωση
Παλιά πόλη συντριβάνι

Για στο­χευ­μέ­νους ελέγ­χους… σε ένα μόνο κα­τά­στη­μα υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος της Με­σαιω­νι­κής Πόλης, για άγρα πε­λα­τών, γί­νε­ται λόγος από κα­τα­στη­μα­τάρ­χες που δρα­στη­ριο­ποιού­νται στην πε­ριο­χή.

Το τε­λευ­ταίο διά­στη­μα οι έλεγ­χοι επι­κε­ντρώ­νο­νται μόνο σε μια επι­χεί­ρη­ση αν και το φαι­νό­με­νο της άγρας πε­λα­τών είναι κα­θο­λι­κό στη Με­σαιω­νι­κή Πόλη. Το γε­γο­νός ότι γει­το­νι­κές επι­χει­ρή­σεις δεν υπό­κει­νται στους ίδιους εξα­ντλη­τι­κούς ελέγ­χους δη­μιουρ­γεί πράγ­μα­τι ερω­τη­μα­τι­κά. Εν πάση πε­ρι­πτώ­σει την 1-10-2014 το βράδυ συ­νε­λή­φθη στη Με­σαιω­νι­κή πόλη της Ρόδου από αστυ­νο­μι­κούς του Τμή­μα­τος Του­ρι­στι­κής Αστυ­νο­μί­ας Ρόδου ένας 32χρο­νος υπή­κο­ος Αλ­βα­νί­ας, γιατί πα­ρε­νο­χλού­σε διερ­χό­με­νους πο­λί­τες και τους προ­έ­τρε­πε επι­τα­κτι­κά να δε­χτούν τις υπη­ρε­σί­ες εστί­α­σης κα­τα­στή­μα­τος υγειο­νο­μι­κού εν­δια­φέ­ρο­ντος στο οποίο ερ­γα­ζό­ταν.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.