ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι 6 ομογενείς που εξασφαλίζουν έδρα στη Βουλή των Αντιπροσώπων – Ποιοι επανεκλέγονται

news room 2 λεπτά ανάγνωση
ΗΠΑ

Ο Ρεπου­μπλι­κά­νος Κων­στα­ντί­νος Μπι­λι­ρά­κης (Gus Bilirakis) επα­νε­ξε­λέγη στη 12η Περι­φέ­ρεια της Φλό­ρι­ντα και η Nicole Malliotakis εξα­σφά­λισε νέα θητεία στην 11η Περι­φέ­ρεια της Νέας Υόρκης

Ικα­νο­ποί­ηση επι­κρα­τεί στο ελλη­νικό λόμπι των ΗΠΑ για την εκλογή, ή επα­νε­κλογή για αρκε­τούς,  ομο­γε­νών πολι­τι­κών στη Βουλή των Αντι­προ­σώ­πων στις ΗΠΑ, μετά τη χθεσινή εκλο­γική δια­δι­κα­σία στη χώρα.

H Ρεπου­μπλι­κανή Νικόλ Μαλ­λιω­τάκη (Nicole Malliotakis) – το βαρύ πυρο­βο­λικό των Ρεπου­μπλι­κά­νων στη Νέα Υόρκη – εξα­σφά­λισε μία 3η θητεία. Στην 11η Περι­φέ­ρεια της Νέας Υόρκης, εξα­σφα­λί­ζει τη νίκη με ποσοστό 64,7%, με κατα­με­τρη­μένο το 96% των ψήφων.

O Δημο­κρα­τι­κός Κρις Πάππας (Chris Pappas) κέρδισε στην 1η Περι­φέ­ρεια του Νιου Χάμσαϊρ.

Σύμφωνα με το 90% της κατα­μέ­τρη­σης, εξα­σφα­λί­ζει μία έδρα στη Βουλή των Αντιπροσπ’ώσν, συγκε­ντρώ­νο­ντας το 54,4 των ψύφων.

H Δημο­κρα­τική Μάγκι Γκου­ντλά­ντερ (Maggie Goodlander – σύζυγος του Συμ­βού­λου Εθνικής Ασφα­λείας Τζέικ Σάλιβαν) κέρδισε στη 2η Περι­φέ­ρεια του Νιου Χάμσαϊρ.

Με κατα­με­τρη­μένο το 92% των ψήφων, η Γκού­ντλα­ντερ  με κατα­γωγή από την Αβδέλα Γρε­βε­νών εξα­σφα­λί­ζει τη νίκη με ποσοστό 53,3%.

Ο Ρεπου­μπλι­κά­νος Μάικ Χαρι­δό­που­λος (Mike Haridopolos) κέρδισε στην 8η Περι­φέ­ρεια της “λαβω­μέ­νης” από τους ισχυ­ρούς τυφώνες Φλό­ρι­ντα και ετοι­μά­ζε­ται για την πρώτη διετία στο Κογκρέσο.

Με κατα­με­τρη­μένο το 99% των ψήφων, ο 54χρονος ομο­γε­νής πολι­τι­κός εξα­σφα­λί­ζει τη νίκη με ποσοστό 62,3%.

Ο Ρεπου­μπλι­κά­νος Κων­στα­ντί­νος Μπι­λι­ρά­κης (Gus Bilirakis ) επα­νε­ξε­λέγη – και μάλιστα σαρω­τικά – στην 12η Περι­φέ­ρεια της Φλό­ρι­ντα, συνε­χί­ζο­ντας τη μακρά οικο­γε­νειακή παρά­δοση στη Βουλή των Αντι­προ­σώ­πων.

Με κατα­με­τρη­μένο το 99% των ψήφων, ο 54χρονος ομο­γε­νείς εξα­σφα­λί­ζει τη νίκη με ποσοστό 71,1%.

Η Δημο­κρα­τική βου­λευ­τής Ντίνα Τάιτους (Dina Titus)φαί­νε­ται να επα­νε­κλέ­γε­ται στην 1η Περι­φέ­ρεια της Νεβάδα.

Σύμφωνα με το 87% της κατα­μέ­τρη­σης, προη­γεί­ται με  51,1 των ψήφων απέ­να­ντι στον Ρεπου­μπλι­κάνο αντί­παλό της, Μαρκ Ρόμπερ­τσον που συγκε­ντρώ­νει 45,5%.

Στην 1η Περι­φέ­ρεια της Νέας Υόρκης, ο Τζον Άβλον (με κατα­γωγή από την Κέρκυρα) χάνει την έδρα από το νυν Βου­λευτή του Ρεπου­μπλι­κα­νι­κού Κόμ­μα­τος, Νικ ΛαΛότα.

Στο 98% της κατα­μέ­τρη­σης, ο μέχρι πρό­τι­νος ανα­λυ­τής του τηλε­ο­πτι­κού σταθμού CNN, συγκέ­ντρωσε 44,3%, έναντι του 55,7% του ΛαΛότα.

Πηγή: skai.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.