ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο Κιοτάρι 64χρονος Βρετανός

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΝΙΓΜΟΣ

Τις με­σημ­βρι­νές ώρες χθες, ενη­με­ρώ­θη­κε το Α’ Λι­με­νι­κό Τμήμα της Λίν­δου του Κε­ντρι­κού Λι­με­ναρ­χεί­ου Ρόδου ότι ένας 64χρο­νος αλ­λο­δα­πός (υπή­κο­ος Βρε­τα­νί­ας), ανα­σύρ­θη­κε χωρίς τις αι­σθή­σεις του στη θα­λάσ­σια πε­ριο­χή του Κιο­τα­ρί­ου της Ρόδου.

Ο 64χρο­νος πα­ρε­λή­φθη από ασθε­νο­φό­ρο όχημα του ΕΚΑΒ και με­τα­φέρ­θη­κε στο Κέ­ντρο Υγεί­ας Αρ­χαγ­γέ­λου Ρόδου, όπου δια­πι­στώ­θη­κε ο θά­να­τός του.

Από τη Λι­με­νι­κή Αρχή της Λίν­δου που διε­νερ­γεί την προ­α­νά­κρι­ση πα­ραγ­γέλ­θη­κε η διε­νέρ­γεια νε­κρο­ψί­ας – νε­κρο­το­μής στην Ια­τρο­δι­κα­στι­κή Υπη­ρε­σία της Ρόδου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.