ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Ικανοποίηση και δουλειά στα τελειώματα

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
Άρης Αρχαγγέλου

Η αδυ­να­μία αξιο­ποί­η­σης των ουκ ολί­γων ευ­και­ριών που δη­μιουρ­γή­θη­καν και θα μπο­ρού­σαν να κά­νουν τη ζωή της ομά­δας πιο εύ­κο­λη, απαλ­λάσ­σο­ντάς την από το άγχος μίας «στρα­βής» στα τε­λευ­ταία λεπτά, είναι το μο­να­δι­κό «ψε­γά­δι» που κα­τέ­γρα­ψε ο προ­πο­νη­τής του Άρη Γιάν­νης Αρ­χο­ντού­λης στο εκτός έδρα παι­χνί­δι της πρε­μιέ­ρας του νέου πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κα­τη­γο­ρί­ας Blue Star Ferries με αντί­πα­λο τον Κα­λυ­μνια­κό.

Κατά τα άλλα, ο τε­χνι­κός των «κι­τρι­νό­μαυ­ρων» του Αρ­χαγ­γέ­λου έμει­νε ικα­νο­ποι­η­μέ­νος από τη συ­νο­λι­κή εμ­φά­νι­ση των πο­δο­σφαι­ρι­στών του, οι οποί­οι έμει­ναν μα­κριά από τις πα­γί­δες της συ­νά­ντη­σής τους με μία στους ίδιους άγνω­στη ομάδα, που αγω­νί­στη­κε μπρο­στά στο κοινό της με τον εν­θου­σια­σμό του νε­ο­φώ­τι­στου δεί­χνο­ντας θε­τι­κά δείγ­μα­τα γρα­φής.

Ο Γιάν­νης Αρ­χο­ντού­λης κρα­τά­ει αυ­το­νό­η­τα τη νίκη 1-0 και κυ­ρί­ως, τη με­τα­φο­ρά σε συν­θή­κες ενός επί­ση­μου παι­χνι­διού ση­μα­ντι­κού μέ­ρους των όσων δου­λεύ­ει κα­θη­με­ρι­νά στις προ­πο­νή­σεις, αν και όπως ομο­λο­γεί ο ίδιος, το σύ­νο­λό του έχει ακόμα με­γά­λα πε­ρι­θώ­ρια βελ­τί­ω­σης και χρειά­ζε­ται χρόνο, υπο­μο­νή και επι­μο­νή.

Οι πο­δο­σφαι­ρι­στές της ομά­δας, η οποί­οι πήραν τη Δευ­τέ­ρα τις απα­ραί­τη­τες ανά­σες, προ­ε­τοι­μά­ζο­νται από σή­με­ρα για το εντός έδρας παι­χνί­δι της 2ης αγω­νι­στι­κής με αντί­πα­λο τον Α.Ο. Πυ­λί­ου.

Το τε­χνι­κό επι­τε­λείο πε­ρι­μέ­νει την επι­στρο­φή του επι­θε­τι­κού Σέ­γκνις Πρέ­τσι, ο οποί­ος τραυ­μα­τί­στη­κε στο δά­χτυ­λο του πο­διού του και θα εξε­τα­στεί εκ νέου από για­τρό, με την προσ­δο­κία να του ανά­ψει το «πρά­σι­νο» φως για την επα­νέ­ντα­ξή του στις προ­πο­νή­σεις.

Ση­μειώ­νε­ται πως πέραν του Πρέ­τσι, στο ματς της Κα­λύ­μνου δεν έπαι­ξαν οι Κώ­στας Μάλ­λιος, που δεν μπό­ρε­σε να εξα­σφα­λί­σει άδεια από την ερ­γα­σία του, ο κλι­νή­ρης Τσα­μπί­κος Στά­της καθώς και ο Κώ­στας Κα­λα­μπού­κης, ο οποί­ος θα λεί­ψει για λίγο καιρό ακόμα λόγω των ανε­λα­στι­κών επαγ­γελ­μα­τι­κών ωρα­ρί­ων του.

Ευ­χα­ρι­στί­ες για τη φι­λο­ξε­νία

Την αψε­γά­δια­στη φι­λο­ξε­νία των αν­θρώ­πων του Κα­λυ­μνια­κού από­λαυ­σαν την πε­ρα­σμέ­νη Κυ­ρια­κή τα μέλη της απο­στο­λής του Άρη, με τη διοί­κη­ση του συλ­λό­γου να εκ­φρά­ζει τις θερ­μές ευ­χα­ρι­στί­ες της:

«Η διοί­κη­ση, οι παί­κτες της ομά­δας μας και το προ­πο­νη­τι­κό προ­σω­πι­κό αι­σθα­νό­μα­στε την ανά­γκη να ευ­χα­ρι­στή­σου­με θερμά την ομάδα και τον κόσμο της Κα­λύ­μνου για την άρι­στη φι­λο­ξε­νία που μας πα­ρεί­χαν.

Ανυ­πο­μο­νού­με να τους το αντα­πο­δώ­σου­με στον δεύ­τε­ρο γύρο και τους ευ­χό­μα­στε μέχρι τότε να έχουν υγεία και επι­τυ­χί­ες».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.