ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Υπουργός Πολιτισμού στην Κω -Δήλωσε «άγνοια» για τα περί Ασκληπιείου Επιδαύρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Κ.Τασούλας

Στο νησί μας, θα βρεθεί στις 13 Οκτω­βρίου ο Υπουρ­γός Πολι­τι­σμού, προ­κει­μέ­νου να παρα­στεί στην τελετή λήξης του σεμι­να­ρίου «Ιατρι­κής Κατα­στρο­φών», που θα γίνει και φέτος στο ΔΙΙΚ, με 100 περίπου συμ­με­τέ­χο­ντες.

Ο κ. Τασού­λας, απο­δέ­χθηκε πρό­σκληση του Αρ. Παυλίδη, ο οποίος επι­κοι­νώ­νησε μαζί του για το θέμα των δηλώ­σεων του Υπ. Περι­βάλ­λο­ντος, σχετικά με την ανά­δειξη του Ασκλη­πιείου Επι­δαύ­ρου. Ο Υπουρ­γός Πολι­τι­σμού, δήλωσε άγνοια για τις δηλώ­σεις του κ. Μανιάτη, επι­ση­μαί­νο­ντας ότι εάν είχε προ­κύ­ψει τέτοιο θέμα (υπό την έννοια της έναρξης κάποιων δια­δι­κα­σιών) θα το γνώριζε.

Ευκαι­ρίας δοθεί­σης, ο κ. Παυ­λί­δης, εκ μέρους του ΔΙΙΚ, κάλεσε τον κ. Τασούλα να επι­σκε­φθεί το νησί μας και να παρα­στεί στην κλασ­σική τελετή του Ιππο­κρα­τι­κού Όρκου, που θα γίνει με τη λήξη του σεμι­να­ρίου, πρό­σκληση την οποία απο­δέ­χθηκε ο Υπουρ­γός Πολι­τι­σμού.

vimatisko.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.