ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εντοπισμός και διάσωση παράνομων μεταναστών στο Αγαθονήσι

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Σκάφος λιμενικού

Στον εντο­πι­σμό και τη διάσωση σαράντα τριών (43) παρά­νο­μων μετα­να­στών προ­έ­βη­σαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Λιμε­νι­κού Σώματος, στη θαλάσ­σια περιοχή Α.Ν.Α της ν. Αγα­θο­νη­σίου.

Συγκε­κρι­μένα, κατόπιν ενη­μέ­ρω­σης από το στρα­τιω­τικό παρα­τη­ρη­τή­ριο ν. Αγα­θο­νη­σίου, πλωτό περι­πο­λικό Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ μετέβη στην ανωτέρω περιοχή όπου εντό­πισε πνευστή μηχα­νο­κί­νητη λέμβο με ικανό αριθμό επι­βαι­νό­ντων και η οποία παρου­σί­αζε έντονη εισροή υδάτων.

Υπό το συντο­νι­σμό του Ενιαίου Κέντρου Συντο­νι­σμού Έρευνας και Διά­σω­σης, το πλήρωμα του πλωτού περι­πο­λι­κού Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. προέβη στην ασφαλή περι­συλ­λογή και διάσωση των σαράντα τριών (43) παρά­νο­μων μετα­να­στών, οι οποίοι μετα­φέρ­θη­καν στο λιμένα Αγα­θο­νη­σίου όπου και συνε­λή­φθη­σαν από στελέχη της οικείας Λιμε­νι­κής Αρχής, διότι στε­ρού­νταν νομίμων ταξι­διω­τι­κών εγγρά­φων.

Προ­α­νά­κριση διε­νερ­γεί­ται από τη Λιμε­νική Αρχή Πυθα­γο­ρείου, ενώ η πνευστή λέμβος βυθί­στηκε.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.