Ειδήσεις

Επίσκεψη του Δικηγορικού Συλλόγου στον Δήμαρχο

Το Δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο επισκέφθηκε σήμερα σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου. Είναι ο πρώτος σύλλογος του νησιού που επισκέπτεται το δήμαρχο, αμέσως μετά ανάληψη των καθηκόντων του.
Επίσκεψη με ιδιαίτερο συμβολισμό καθώς ως γνωστόν ο δήμαρχος είναι μέλος του συλλόγου επί 30 συναπτά έτη, έχοντας διατελέσει μέλος του Δ.Σ του. Ο πρόεδρος Κώστας Σαρρής και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου ευχήθηκαν στο δήμαρχο δημιουργική θητεία και υπογράμμισαν τη βούληση τους να συνδράμουν το έργο της δημοτικής αρχής, με κατάθεση προτάσεων και απόψεων που έχουν ως απώτερο σκοπό το νησί της Ρόδου να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Ελληνικό και διεθνές επίπεδο.
Με τη σειρά του ο δήμαρχος αφού τους ευχαρίστησε, εξέφρασε την απόλυτη βεβαιότητα ότι οι συνάδελφοι του θα είναι αρωγοί στις προσπάθειες του δήμου προς κάθε κατεύθυνση, συμβάλλοντας στην επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν το νησί και επεσήμανε ότι βασίζεται στη στήριξη όλων των μελών του δικηγορικού συλλόγου

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου