ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 2: Στη Βουλή οι φάκελοι της UEFA για τρία παιχνίδια που «ελέγχονται ως ύποπτα»

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΒΟΥΛΗ

Στην Eπιτροπή Μορ­φω­τι­κών Yποθέσεων της Βουλής παρα­δό­θη­καν οι φάκελοι της UEFA με τρία παι­χνί­δια της Super League 2, που «ελέγ­χο­νται ως ύποπτα» όσον αφορά τον στοι­χη­μα­τι­σμό.

Ενη­με­ρώ­νο­ντας σχετικά τους βου­λευ­τές, ο πρό­ε­δρος της επι­τρο­πής Χρ. Κέλλας είπε ότι, «έχουν δια­βι­βα­στεί οι φάκελοι από τρία παι­χνί­δια, που έχει στείλει η UEFA στην ΕΠΟ, τα οποία ελέγ­χο­νται ως ύποπτα. Είναι τρία παι­χνί­δια, ένα της 14ης Φεβρουα­ρίου 2024, ένα της 21ης Φεβρουα­ρίου του 2024 και ένα της 25ης Φεβρουα­ρίου 2024, της Super League 2.

Σύμφωνα με κοι­νο­βου­λευ­τι­κές πηγές πρό­κει­ται για τους αγώνες Νίκη Βόλου – Αιο­λι­κός, Νίκη Βόλου – Απόλ­λω­νας Πόντου και Απόλ­λω­νας Πόντου – Μακε­δο­νι­κός, αντί­στοιχα.

Πηγή: sportfm.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.