Το διήμερο 18 και 19 Μαΐου αναμένεται να διεξαχθεί το Final Four του πρωταθλήματος των Παγκορασίδων, σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε η ΤΕ ΕΟΠΕ Δωδεκανήσου.
Η έδρα της τελικής φάσης δεν έχει αποφασιστεί ακόμη από τη διοργανώτρια αρχή, αφού το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στο ξεκίνημά του.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 1ος θα παίξει με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο , ανάλογα με την τελική κατάταξη των ομάδων στην κανονική περίοδο.
Τοπικό βόλεϊ: Στις 18 και 19 Μαΐου το Final Four των Παγκορασίδων






Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.