ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στα “σκαριά” η νέα σχολή κριτών!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΡΙΤΕΣ ΣΧΟΛΗ ΜΠΑΣΚΕΤ

Σχολή κριτών καλα­θο­σφαί­ρι­σης προ­κη­ρύσ­σει ο Σ.Κ.Κ.Δ. για όσους θέλουν να βοη­θή­σουν και να συν­δρά­μουν στο έργο των κριτών της Δωδε­κα­νή­σου. Οι δηλώ­σεις συμ­με­το­χών θα γίνο­νται δεκτές μέχρι τις 21 Νοεμ­βρίου και για περισ­σό­τε­ρες πλη­ρο­φο­ρίες οι ενδια­φε­ρό­με­νοι καλού­νται να επι­κοι­νω­νή­σουν με τον πρόεδρο Κώστα Κου­νελλέ (6932294660) και τον Γιώργο Τρια­ντα­φύλ­λου (6955175000).

Με ανα­κοί­νωση τους οι Κριτές (Σ.Κ.Κ.Δ.) συγ­χαί­ρουν τον Σ.Δ.Κ.Δ. για τη συγκρό­τηση σε σώμα του νέου Δ.Σ. και εύχο­νται μία καλή θητεία. Ανα­λυ­τικά, η ανα­κοί­νωση: ”Κύριε πρόεδρε, μετά την ανα­διάρ­θρωση του Διοι­κη­τι­κού Συμ­βου­λίου του Συν­δέ­σμου σας, εκφρά­ζουμε σε σας προ­σω­πικά και τους συνερ­γά­τες σας , τα θερμά μας συγ­χα­ρη­τή­ρια και τις καλύ­τε­ρες ευχές μας για το δύσκολο έργο σας. Θέλουμε να γνω­ρί­ζετε , ότι θα είμαστε πάντα αρωγοί σε κάθε προ­σπά­θεια που θα κάνετε για τη βελ­τί­ωση και την ανα­βάθ­μιση του χώρου σας, σε όλα τα επίπεδα. Άλλωστε, οι σχέσεις των δύο Συν­δέ­σμων ήταν και παρα­μέ­νουν ιδιαι­τέ­ρως αλλη­λέγ­γυες”!

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.