Τοπικές Ειδήσεις

Συνελήφθησαν 5 άτομα για εμπόριο απομιμητικών προϊόντων στη Ρόδο

μαϊμού

Κατασχέθηκαν 10.102 τεμάχια ειδών παρεμπορίου

Συνελήφθησαν χθες (1 Νοεμβρίου 2023) στη Ρόδο, πέντε ημεδαποί (τρεις άνδρες και δύο γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν ισάριθμες δικογραφίες, από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της πλαστογραφίας, της απάτης, της αποδοχής-διάθεσης προϊόντων εγκλήματος, της παραβίασης του αγορανομικού κώδικα, της νομοθεσίας για την πνευματική ιδιοκτησία και της βίας κατά υπαλλήλων & δικαστικών λειτουργών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποίησε κλιμάκιο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) εντοπίσθηκαν σε πέντε εμπορικά καταστήματα-επιχειρήσεις συνολικά 10.102 είδη (ρούχα, τσάντες, αξεσουάρ, κ.α.) τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν προϊόντα απομίμησης και αντιγραφής γνήσιων εμπορικών σημάτων γνωστών εταιρειών.

Επίσης, σε μια περίπτωση ιδιοκτήτρια καταστήματος επιτέθηκε σε αστυνομικό που συμμετείχε στο κλιμάκιο ελέγχου.

 

Τα προϊόντα παρεμπορίου κατασχέθηκαν και καταστράφηκαν.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.