ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Super League 1: Στην Τρίπολη ο Σιδηρόπουλος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
sidiropoulos-dietites

Ορί­στη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιω­μα­τού­χοι των ανα­με­τρή­σεων της 8ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Super League 1, που θα διε­ξα­χθούν την Παρα­σκευή και μέσα στο σαβ­βα­το­κύ­ριακο.

Ο Τάσος Σιδη­ρό­που­λος του συν­δέ­σμου της Δωδε­κα­νή­σου θα «σφυ­ρί­ξει» το παι­χνίδι ανάμεσα στον Αστέρα Τρί­πο­λης και την ΑΕΚ που θα διε­ξα­χθεί την Κυριακή 22 Οκτω­βρίου στις 16:00 στο δημο­τικό γήπεδο Τρι­πό­λεως «Θεό­δω­ρος Κολο­κο­τρώ­νης».

Βοηθοί θα είναι ο Πολυ­χρό­νης Κωστα­ράς από τον σύν­δε­σμο Αιτω­λο­α­καρ­να­νίας και ο Λάζαρος Δημη­τριά­δης από τον σύν­δε­σμο Μακε­δο­νίας, 4ος διαι­τη­τής ο Κώστα Τσέ­τσι­λας από τον σύν­δε­σμο Καστο­ρίας, διαι­τη­τής VAR ο Άγγελος Ευαγ­γέ­λου από τον σύν­δε­σμο Αθηνών, A.VAR ο Κώστας Νικο­λα­ΐ­δης από τον σύν­δε­σμο Μακε­δο­νίας και παρα­τη­ρη­τής διαι­τη­σίας ο Μιχάλης Κου­κου­λά­κης από τον σύν­δε­σμο Ηρα­κλείου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.