Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Καλύμνου, για την ύπαρξη ικανού αριθμού αλλοδαπών εντός οικισμού ν. Ψερίμου.
Άμεσα στην περιοχή μετέβη ένα (01) περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισε στον λιμένα Ψερίμου είκοσι (20) αλλοδαπούς (3 άνδρες, 3 γυναίκες, 6 αγόρια και 8 κορίτσια), οι οποίοι επιβιβάστηκαν στο σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια μεταφέρθηκαν με ασφάλεια αρχικά στον λιμένα Καλύμνου και στη συνέχεια σε Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή (Κ.Ε.Δ.) ν. Κω.
Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Καλύμνου.








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.