ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική Κατηγορία: Οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής

Δημήτρης Στούμπης 2 λεπτά ανάγνωση
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ- ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ορί­στη­καν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι διαι­τη­τές που θα «σφυ­ρί­ξουν» τα παι­χνί­δια της 4ης αγω­νι­στι­κής του πρω­τα­θλή­μα­τος της Γ’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας στον 3ο όμιλο, που συμ­με­τέ­χουν οι ομάδες της Δωδε­κα­νή­σου.
Ο ΓΑΣ Ιάλυσος θα υπο­δε­χθεί τον Παναρ­γειακό, με διαι­τητή τον Πανα­γιώτη Κακρίδη, βοηθούς το Ιορδάνη Καρά­κελε και τον Θεοδόση Πετρίδη, όλοι από τον σύν­δε­σμο Πειραιά, και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Βασίλη Τσαγ­γάρη (Δωδε­κα­νή­σου).
Η ΑΕΡΑ θα αντι­με­τω­πί­σει στ’ Αφάντου τον ΠΑΣ Κόριν­θος, με διαι­τητή τον Βασίλη Λάμπρου, βοηθούς τον Βασίλη Θωμό­πουλο και τον Νίκο Παπα­δό­πουλο, όλοι από τον σύν­δε­σμο Δυτικής Αττικής, και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Χαρά­λα­μπο Λάμπρου (Δωδε­κα­νή­σου).
Ο Α.Σ. Ρόδος θα φιλο­ξε­νη­θεί από τον Α.Ε. Ερμιο­νί­δας, με διαι­τητή τον Αλέ­ξαν­δρο Τσα­μπούρη από τον σύν­δε­σμο Μεσ­ση­νίας, βοηθούς τον Πανα­γιώτη Νικο­λό­πουλο (Μεσ­ση­νίας) και τον Θανάση Κλε­πε­τσάνη (Κορίν­θου) και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Νίκο Δροσινό (Πειραιά).
Τέλος, ο Α.Ο. Πυλίου θα αντι­με­τω­πί­σει εκτός έδρας τον Παναι­γιά­λειο, με διαι­τητή τον Μιχάλη Ζέστα από τον σύν­δε­σμο Πειραιά, βοηθούς τον Γιώργο Σηπάκη (Πέλλας) και τον Αλέ­ξαν­δρο Σηφάκη (Πειραιά) και παρα­τη­ρητή διαι­τη­σίας τον Γιώργο Μαρ­κα­ντω­νάτο (Ηλείας).
Ανα­λυ­τικά:
Γ’ Εθνική Κατη­γο­ρία
3ος όμιλος
4η αγω­νι­στική
Κυριακή 1/4

-Δημοτικό γήπεδο Αβύθου 13:00
Παναιγιάλειος- Α.Ο. Πυλίου
Διαι­τη­τές: Ζέστας, Σηπάκης, Σηφάκης
Παρ. διαι­τη­σίας: Μαρ­κα­ντω­νά­τος
-Δημοτικό στάδιο Μαρ­κό­που­λου 13:00
Μαρκό- Ελλάς Σύρου
Διαι­τη­τές: Θώμο­γλου, Κου­κό­που­λος, Καμπιώ­της
Παρ. διαι­τη­σίας: Καμπα­ξής
-«Οικο­νο­μί­δειο» 16:00
ΓΑΣ Ιάλυσος- Παναρ­γεια­κός
Διαι­τη­τές: Κακρί­δης, Καρά­κε­λες, Πετρί­δης
Παρ. διαι­τη­σίας: Τσαγ­γά­ρης
-Δημοτικό γήπεδο Αφάντου 16:00
ΑΕΡΑ- ΠΑΣ Κόριν­θος
Διαι­τη­τές: Λάμπρου, Θωμό­που­λος, Παπα­δό­που­λος
Παρ. διαι­τη­σίας: Λάμπρου
-Δημοτικό στάδιο Ερμιό­νης 16:00
Α.Ε. Ερμιονίδας- Α.Σ. Ρόδος
Διαι­τη­τές: Τσα­μού­ρης, Νικο­λό­που­λος, Κλε­πε­τσά­νης
Παρ. διαι­τη­σίας: Δρο­σι­νός
-Δημοτικό γήπεδο Μεγάρων 16:00
Βύζας Μεγάρων- Α.Ε. Μυκόνου
Διαι­τη­τές: Σταύρου, Κακάνης, Παντε­λί­δου
Παρ. διαι­τη­σίας: Πανα­γιω­τό­που­λος
-Δημοτικό στάδιο Αιτω­λι­κού 16:00
Α.Ε. Μεσολογγίου- ΠΑΟ Βάρδας
Διαι­τη­τές: Αντω­νιά­δης, Ανδρια­νός, Σωτη­ρό­που­λος
Παρ. διαι­τη­σίας: Γκού­σαρη
-Δημοτικό στάδιο Βάρης 16:00
Αστέρας Βάρης- Θύελλα Ραφήνας
Διαι­τη­τές: Ταμπου­ρα­τζής, Νούσιας, Κυρια­ζής
Παρ. διαι­τη­σίας: Κώτσης
-Δημοτικό γήπεδο Φιλια­τρών 16:00
Εράνη Φιλιατρών- Πανε­λευ­σι­νια­κός
Διαι­τη­τές: Βαρ­τσά­κης, Σόβολος, Μπε­κιά­ρης
Παρ. διαι­τη­σίας: Μπερσής

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.