ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτιά στη Ρόδο: Στο Κέντρο Επιχειρήσεων του Λιμενικού ο υπουργός Ναυτιλίας

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Μ. Βαρβιτσιώτης

Στο κέντρο επι­χει­ρή­σεων του λιμε­νι­κού σώματος που συντο­νί­ζει τον απε­γκλω­βι­σμό εκα­το­ντά­δων ατόμων από περιο­χές της Ρόδου όπου μαί­νε­ται πυρ­κα­γιά, βρί­σκε­ται ο υπουρ­γός Ναυ­τι­λίας Μιλ­τιά­δης Βαρ­βι­τσιώ­της.

Στο Κέντρο Επι­χει­ρή­σεων έχει μεταβεί και ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης.

Έως αυτή τη στιγμή έχουν απε­γκλω­βι­στεί περισ­σό­τερα από 1500 άτομα οι οποίοι μετα­φέ­ρο­νται στην Κάλαθο.

Στην επι­χεί­ρηση του λιμε­νι­κού σώματος συμ­με­τέ­χουν πλωτά του λιμε­νι­κού και ιδιω­τικά σκάφη, ένα ναυα­γο­σω­στικό, πλοίο του πολε­μι­κού ναυ­τι­κού και ελι­κό­πτερο του λιμε­νι­κού σώματος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.