Να παραιτηθεί , άφαντη η Δημοτική αρχή ,
Το τοπικό συμβούλιο Κοσκινού, με αγανάκτηση και χωρίς κανένα μέσο για να αντιδράσει, παρακολουθεί για μια φορά ακόμα το χωριό του να βρωμάει και να ζέχνει, και κανένας να μην βοηθά!
![]()
Η δυσωδία φτάνει πια μέχρι τις πόρτες των σπιτιών, τα σκουπίδια σχηματίζουν βουνά, η βροχή επιδείνωσε και έκανε αφόρητη την μπόχα. Δεν είναι αυτό το χωριό μας, δεν είναι αυτό το νησί μας, δεν είναι αυτή η Ρόδος!
![]()
Ζητούμε την άμεση παρέμβαση του Εισαγγελέα γιατί τίθενται σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας και ζητούμε την παραίτηση της άφαντης Δημοτικής αρχής αφού έτσι κι αλλιώς άφαντη είναι.
Ο Πρόεδρος της Δ. Κ. Κοσκινού
Ψυλλάκης Αναστάσιος
![]()
![]()
![]()








Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.