Στη σύλληψη ενός 29χρονου ημεδαπού προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, μετά το τέλος της αναμέτρησης του Διαγόρα με τον Ηρακλή που διεξήχθη τη Δευτέρα στο δημοτικό στάδιο της πόλης μας, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 2 στον 1ο όμιλο (Βόρειο).
Μετά την λήξη της αναμέτρησης, φίλαθλοι που βρίσκονταν στην θύρα 6 του δημοτικού σταδίου μπήκαν εντός του αγωνιστικού χώρου, στον οποίον ακόμα βρίσκονταν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και οι διαιτητές. Άμεσα οι αστυνομικές δυνάμεις κινήθηκαν για να αποτρέψουν τυχόν επεισόδια εναντίον των ποδοσφαιριστών και των διαιτητών.
Ο δράστης δεν συμμορφώθηκε στις εντολές των αστυνομικών να απομακρυνθεί από τον αγωνιστικό χώρο, με συνέπεια να προχωρήσουν στην σύλληψή του. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης ο 29χρονος ημεδαπός αντιστάθηκε σθεναρά, απειλώντας και βρίζοντας τους αστυνομικούς.
Στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος και ορίστηκε δικάσιμος για τις 18/5/2023.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.