ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φοίβος: Με όλα τα «όπλα» στη φαρέτρα του

Παύλος Nτοκόουπιλ 1 λεπτό ανάγνωση
ΦΟΙΒΟΣ (2)

Παρότι η κατά­κτηση του φετινού τίτλου δεν είναι αυτο­σκο­πός, καθώς ο πήχης θα τοπο­θε­τη­θεί ψηλό­τερα του χρόνου, δεν παύει η φύση και η ιστορία του Φοίβου να είναι τέτοια, που δεν του επι­τρέ­πει να μπει στα πλέι οφ του πρω­τα­θλή­μα­τος της Α’ κατη­γο­ρίας Blue Star Ferries χωρίς να παλέψει με όλες τις δυνά­μεις του για την πρωτιά.

Οι Κρε­μα­στε­νοί υπο­δέ­χο­νται σήμερα, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα της δια­δι­κα­σίας, τον Αστέρα Παστί­δας, με την προσ­δο­κία μίας καλής αρχής που θα τους βάλει και με τα δύο πόδια στη δια­δι­κα­σία της διεκ­δί­κη­σης.

Οι ποδο­σφαι­ρι­στές, τα μέλη του τεχνι­κού επι­τε­λείου και οι παρά­γο­ντες της διοί­κη­σης καλούν τους φίλους του συλ­λό­γου να δώσουν το παρών στο γήπεδο και να στη­ρί­ξουν την προ­σπά­θειά τους με τη φωνή τους, δημιουρ­γώ­ντας μία ατμό­σφαιρα από τα παλιά.

Η προ­ε­τοι­μα­σία ολο­κλη­ρώ­θηκε χθες το από­γευμα με μία χαλαρή προ­πό­νηση η οποία επι­βε­βαί­ωσε την πλη­ρό­τητα της ομάδας, προς μεγάλη ικα­νο­ποί­ηση του προ­πο­νητή Σάββα Ορφα­νίδη.

Εν τω μεταξύ, με χθεσινή ανα­κοί­νωσή της η διοί­κηση του Φοίβου ενη­με­ρώ­νει τους φίλους της ομάδας πως τα εισι­τή­ρια διαρ­κείας δεν πρό­κει­ται να ισχύ­σουν στους αγώνες των πλέι οφ του πρω­τα­θλή­μα­τος.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.