ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πτώση άνδρα στη θάλασσα στη Ρόδο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΛΙΜΕΝΙΚΟ

Ενη­με­ρώ­θηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Κεντρικό Λιμε­ναρ­χείο Ρόδου για ύπαρξη άνδρα στη θάλασσα, εντός του λιμένα Ακα­ντιάς, κατά τη δια­δι­κα­σία φόρ­τω­σης Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου.

Στελέχη της οικείας Λιμε­νι­κής Αρχής σε συνερ­γα­σία με ιδιώτες, προ­έ­βη­σαν στην άμεση ανά­συρση του άνδρα από τη θάλασσα, ο οποίος είχε τις αισθή­σεις του.

Πρό­κει­ται για αλλο­δαπό, στε­ρού­μενο νομι­μο­ποι­η­τι­κών εγγρά­φων για τη διαμονή του στη χώρα, ο οποίος πρό­κει­ται να παρα­δο­θεί στο Τμήμα Δια­χεί­ρι­σης Μετα­νά­στευ­σης Ρόδου για τις δικές του ενέρ­γειες.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.