Τοπικές Ειδήσεις

Με σύμμαχο τον καιρό η χώρα γιορτάζει την 25η Μαρτίου – Πλήθος κόσμου στη Ρόδο για την παρέλαση και για προσκύνημα

Με σύμμαχο τον καιρό η Ρόδος γιορτάζει σήμερα, την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Πλήθος κόσμου προσήλθαν από νωρίς το πρωί στο κέντρο της πόλης τόσο για να παρακολουθήσουν την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση όσο και για να προσκυνήσουν την εικόνα της Παναγιάς Σπηλιανής, που ήρθε στο νησί από την Παρασκευή και θα παραμείνει έως και την Δευτέρα.

 

Παρόντες οι τοπικές αρχές, ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, ο δήμαρχος Ρόδου, βουλευτές και υποψήφιοι βουλευτές, αντιδήμαρχοι, εκπρόσωποι των Σωμάτων ασφαλείας κ.λπ.

 

Στην παρέλαση συμμετέχουν, σύλλογοι, σωματεία, η Φιλαρμονική του Δήμου Ρόδου και τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

 

 

Μετά το πέρας της παρέλασης θα ακολουθήσει Αναπαράσταση της κήρυξης της Επανάστασης του 1821 στο ιστορικό μοναστήρι της Αγίας Λαύρας, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Παστίδας Ρόδου «ΚΑΜΑΡΙ».

 

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου