Ορίστηκαν από την ΚΕΔ/ΕΠΟ οι αξιωματούχοι των αναμετρήσεων της 1ης αγωνιστικής των play off και play out του πρωταθλήματος της Super League 1.
Ο Τάσος Σιδηρόπουλος του συνδέσμου Δωδεκανήσου ορίστηκε 4ος διαιτητής στο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό που θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου στις 21:30 στο OPAP Arena.
Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Μαυροβούνιος Nikola Dabanovic, βοηθοί οι συμπατριώτες του Vladan Todorovic και Srdan Jovanovic, διαιτητής VAR ο Πορτογάλος Bruno Esteves, A. VAR ο Ανδρέας Μεϊντάνας από τον σύνδεσμο Αχαΐας και παρατηρητής διαιτησίας ο Χρήστος Δαγκλής από τον σύνδεσμο Μακεδονίας.































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.