Τιμητική σύνταξη αναμένεται να δοθεί από την Πολιτεία στις οικογένειες των δύο πεσόντων πιλότων του Phantom F-4, που συνετρίβη στη θάλασσα νότια της Ανδραβίδας το πρωί της προηγούμενης Δευτέρας (30/01).
Τη σχετική πληροφορία μετέδωσε η ΕΡΤ επικαλούμενη πηγές του ΓΕΕΘΑ που την επιβεβαιώνουν.
Οι αποφάσεις
Το επόμενο διάστημα αναμένονται οι επίσημες κυβερνητικές αποφάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι και στους δύο πιλότους, τον 31χρονο Σμηναγό Ευστάθιο Τσιτλακίδη και τον 29χρονο Υποσμηναγό Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα, αποδόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Αντιπτεράρχου μετά θάνατον.
































Σχολιασμός άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.
Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.