Αθλητικά

Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου: Έκοψε την πίτα του και βράβευσε

Το πρωί της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις του σκοπευτηρίου Woodland, ο Σκοπευτικός Σύλλογος Ρόδου έκοψε την Βασιλόπιτα του.
Στο περιθώριο της εκδήλωσης, οι άνθρωποι του Σ.Σ. Ρόδου βράβευσε τα μέλη του που διακρίθηκαν μέσα στο 2022, όπως και φίλους σκοπευτές του Συλλόγου από όλη την Ελλάδα που τους τίμησαν με την παρουσία τους, έπειτα από σχετική πρόσκληση που δέχθηκαν.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι παρόντες στην κοπή της Βασιλόπιτας του Σκοπευτικού Συλλόγου Ρόδου ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού Νίκος Νικολής, ο αντιδήμαρχος και πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρος Κολιάδης και ο αντιδήμαρχος Τεχνικός Έργων Τηλέμαχος Καμπούρης.
Στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από τον Σ.Σ. Ρόδου, αναφέρονται τα εξής:
«Κοπή βασιλόπιτας του Σκοπευτικού Συλλόγου Ρόδου και απονομές.
Καλή χρονιά να έχουμε με υγεία ευτυχία και επιτυχίες.
Ευχαριστούμε τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Νίκο Νικολή, τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ Αλέξανδρο Κολιάδη και τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων Τηλέμαχο Καμπούρη που πάντα είναι δίπλα μας».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου