ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Επίσκεψη του Εκπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας στο γραφείο του δημάρχου Λέρου

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΥΠΑΤΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ ΛΕΡΟΣ

Το Γραφείο Δημάρ­χου επι­σκέ­φθηκε σήμερα ο Εκπρό­σω­πος της Ύπατης Αρμο­στείας κ. Θάνος Στάμος για να συζη­τή­σουν με τον Δήμαρχο την πορεία λει­τουρ­γιάς του κέντρου μετα­να­στών και τυχόν προ­βλή­ματα που παρου­σιά­ζο­νται.

Ο Δήμαρ­χος Λέρου ευχα­ρί­στησε και συνε­χάρη τον Υπεύ­θυνο της Ύπατης Αρμο­στείας για την άψογη συνερ­γα­σία και την καθο­ρι­στική βοήθεια για που παρέχει δια­χρο­νικά η Ύπατη Αρμο­στεία στον τόπο μας, τονί­ζο­ντας ότι χωρίς την αλλη­λεγ­γύη και τη βοήθεια της Ύπατης Αρμο­στείας η δια­χεί­ριση του προ­σφυ­γι­κού θα ήταν και θα είναι εκ των πραγ­μά­των αδύνατη.

Ο κ. Στάμος επι­βε­βαί­ωσε για ακόμη μία φορά ότι θα σταθεί δίπλα στη Δημο­τική Αρχή όποτε αυτό απαι­τη­θεί.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.