Αθλητικά

Α.Σ. Ρόδος: Πρώτη για Σκύβαλο με το βλέμμα στον Πανγυθεατικό

Έπιασε δουλειά ο νέος προπονητής του Α.Σ. Ρόδος Μανώλης Σκύβαλος, καθώς το μεσημέρι της Τρίτης προπόνησε για πρώτη φορά τους ποδοσφαιριστές των «πρασίνων», ξεκινώντας την προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας στον 4ο όμιλο, με αντίπαλο τον Πανγυθεατικό.
Το πρόγραμμα διεξήχθη στο ενωσιακό γήπεδο στις εγκαταστάσεις του Κορακόνερου, με τον νέο προπονητή των «ελαφιών» να δίνει εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Ο Μανώλης Σκύβαλος στη διάρκεια της εβδομάδας θα επιδιώξει να μάθει όσο καλύτερα γίνεται το έμψυχο δυναμικό που έχει στα χέρια του, αλλά και να… περάσει στους ποδοσφαιριστές τη δική του φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει, προκειμένου ο Α.Σ. Ρόδος να παρουσιαστεί πανέτοιμος στην αναμέτρηση με τον Πανγυθεατικό, για να επιστρέψει στα «τρίποντα».
Οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές έως και την Παρασκευή που θα ολοκληρωθεί η προετοιμασία, καθώς το παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό αναμένεται να οριστεί για το προσεχές Σάββατο 4 Φεβρουαρίου.
Ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν στο στρατόπεδο των «πρασίνων», αφού εκτός από τον τραυματία Γκέστι Σουλάι που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι διαθέσιμοι.
Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός υποβλήθηκε σε μαγνητική τοπογραφία και οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων, προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού.
Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή την στιγμή, η συμμετοχή του Γκέστι Σουλάι στο παιχνίδι με τον Πανγυθεατικό κρίνεται αμφίβολη και θα κριθεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου