ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΠΣ Φλόγα- βόλεϊ: Ανανέωσε ο αρχηγός

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Φλογα- βολεϊ

Σε πλήρη εξέλιξη βρί­σκε­ται η υλο­ποί­ηση του προ­γραμ­μα­τι­σμού στην ομάδα βόλεϊ του ΑΠΣ Φλόγα ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Ο σύλ­λο­γος δια­τή­ρησε στις τάξεις του ακόμα ένα αθλητή του υπάρ­χο­ντος ρόστερ. Πρό­κει­ται για τον έμπειρο πασα­δόρο και αρχηγό της ομάδας Πανα­γιώτη Μπαλή, ο οποίος θα ηγηθεί την προ­σπά­θεια της Φλόγας και στην σεζόν 2022-2023.

Ο σύλ­λο­γος επι­ση­μο­ποί­ησε την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας με τον έμπειρο αθλητή, με την ακό­λουθη ανα­κοί­νωση ανα­φέ­ρο­ντας τα εξής:

«Ο ΑΠΣ Φλόγα Ρόδου ανα­κοι­νώ­νει την ανα­νέ­ωση της συνερ­γα­σίας με τον αρχηγό του Πανα­γιώτη Μπαλή για την αγω­νι­στική περίοδο 2022-2023.

Ο Πανα­γιώ­της Μπαλής γεν­νή­θηκε στις 18/07/1976 στην πόλη της Ρόδου και αγω­νί­ζε­ται στην θέση του πασα­δό­ρου και έχει ύψος 1,78μ.

Απο­τε­λεί μέλος και αρχηγός της ομάδας μας από την αγω­νι­στική σεζόν 2021-22. Ενώ, έχει αγω­νι­στεί στον ΠΑΟΚ Ρόδου, την Τελ­χι­νίδα και το Διαγόρα».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.