Αθλητικά

Στοιχεία που του άρεσαν είδε ο Κώστας Παπαδόπουλος

Θετικά αποτίμησε ο Κώστας Παπαδόπουλος την εικόνα της ομάδας του στο προχθεσινό φιλικό παιχνίδι με την Κατταβιά (έληξε ισόπαλο 1-1). Παρότι αναγνωρίζει πως λόγω των απουσιών και της χρησιμοποίησης αρκετών ποδοσφαιριστών που δεν είχαν μέχρι στιγμής την ευκαιρία να αγωνιστούν μαζί, το συγκρότημά του δεν είχε- και πώς θα μπορούσε άλλωστε- υψηλό βαθμό συνοχής και ομοιογένειας, εντούτοις σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού μεταφέρθηκαν τα όσα δουλεύονται στις προπονήσεις και πιστοποιήθηκε η εξέλιξη της προσπάθειας, που γίνεται από την αρχή της προετοιμασίας.
Οι «ροπαλοφόροι» συνέχισαν χθες με προπόνηση, το ίδιο θα πράξουν και σήμερα, ενώ αύριο Σάββατο θα αντιμετωπίσουν την Αδελφοσύνη στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού τεστ, σε ώρα και γήπεδο που θα συμφωνηθούν σήμερα.
Σημειώνεται πως στα μετεγγραφικά του συλλόγου δεν έχει σημειωθεί κάποια εξέλιξη, με τους ανθρώπους του να παραμένουν σε αναζήτηση τουλάχιστον ενός έμπειρου ποδοσφαιριστή για τον άξονα.
Τέλος, την εταιρεία ΒΑΠ Κουγιός έσπευσε να ευχαριστήσει η διοίκηση του Ηρακλή, για τη βοήθεια που συνεχίζει να παρέχει στο σωματείο. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:
«Η διοίκηση του Ηρακλή Μαρτισών και ο φίλαθλος κόσμος του, ευχαριστούν θερμά τη Β.Α.Π. Παντελής Κουγιός και προσωπικά τον κο Βασίλειο Κουγιό για την οικονομική βοήθεια που προσφέρει στον σύλλογο όποτε κι αν του ζητηθεί, χάρη στην προσωπική φιλία του με τον επίτιμο πρόεδρο του σωματείου Γεώργιο Παπαδημήτρη».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου