Αθλητικά

Ρόδος: Σε αναζήτηση αντιπάλου

Όπως έγραψε η «δσπορ», πρόθεση του προπονητή της Ρόδου Νίκου Κουρμπανά και των συνεργατών του είναι να διεξαχθεί ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι μέσα στο σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της προετοιμασία του συλλόγου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Μέχρι και την στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, τα «ελάφια» δεν είχαν βρει αντίπαλο, με την αναζήτηση ομάδας να συνεχίζεται, προκειμένου να τηρηθεί το πρόγραμμα του έμπειρου τεχνικού.
Όπως όλα δείχνουν, σήμερα Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το θέμα, με τους «πράσινους» να αισιοδοξούν ότι τελικά θα βρουν αντίπαλο.
Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία των «ελαφιών» για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, όποτε και αν ατό ξεκινήσει, συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.
Στο χθεσινό πρόγραμμα, μετά από το απαραίτητο ζέσταμα, ο Νίκος Κουρμπανάς έδωσε εντολή να εκτελεστούν ασκήσεις τακτικής και ταχυδύναμης, όπως και αγωνιστικά παιχνίδια στην κατοχή και στην κυκλοφορία της μπάλας.
Η σημερινή προπόνηση της Ρόδου θα διεξαχθεί το μεσημέρι στο βοηθητικό το δημοτικού σταδίου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου