Αθλητικά

Μιχάλης Πανάγος: «Συγχαρητήρια Maddie, σε περιμένουμε στη Ρόδο»

Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου ξεκινά στις εγκαταστάσεις του ΡΟΑ το I.T.F. Rhodes Cup Junior.
Το Νο1 του κυρίως ταμπλό των κοριτσιών είναι η Maddie Jessup από την Κινεζική Ταϊπέι, η οποία προετοιμάστηκε στο νησί μας για το τουρνουά που συμμετείχε στην Αίγυπτο, όπου έφτασε μέχρι και τον τελικό.
Τώρα η νεαρή αθλήτρια έχει στο μυαλό της το I.T.F. Rhodes Cup Junior, στο οποίο και θέλει να διακριθεί, με τον πρόεδρο του ΡΟΑ Μιχάλη Πανάγο να της στέλνει το δικό του μήνυμα, μέσα από το προφίλ που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Στη σχετική ανάρτηση του Μιχάλη Πανάγου αναφέρονται τα εξής:
«Συγχαρητήρια στη Maddie μας η οποία αφού ολοκλήρωσε το πρώτο μέρος της προετοιμασίας της στη Ρόδο, συμμετείχε στο ITF τουρνουά κατηγορίας J2 στην Αίγυπτο, φθάνοντας στον τελικό .
Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της στην Αίγυπτο η Maddie θα συμμετάσχει στο δικό μας ITF J4 RODOS OPEN ως Νο1 στο ταμπλό των κοριτσιών» .

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου