Με ικανό αριθμό Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) να περιπολούν σε 20 ζώνες υψηλής επικινδυνότητας για πυρκαγιά, 24 ώρες το 24ωρο, η 95 ΑΔΤΕ, ρίχνεται στη μάχη της προστασίας των δασών της Ρόδου.
Να σημειωθεί ότι μια εβδομάδα νωρίτερα στο στόχαστρο των εμπρηστών μπήκε η Σορωνή, με απώτερο στόχο τον Άγιο Σουλά, ο οποίος πέρυσι σώθηκε από θαύμα κατόπιν και πάλι εμπρηστικών ενεργειών, γεγονός που έχει προκαλέσει έντονο προβληματισμό στις αρχές, καθώς φοβούνται ότι θα επαναληφθούν οι απανωτοί εμπρησμοί, που σημειώθηκαν στο νησί της Ρόδου την προηγούμενη χρονιά.
ΤV Kosmos
Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης
Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε





Σχολιασμός Άρθρου
Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.
Υπενθύμιση:
Για την μερική αναπαραγωγή της είδησης από άλλες ιστοσελίδες είναι απαραίτητη η χρήση του παρακάτω παρεχόμενου συνδέσμου παραπομπής προς το άρθρο της Δημοκρατικής.