Αθλητικά

ΑΕΡΑ: Μέρα ξεμουδιάσματος και συμπερασμάτων

Έναν νέο έλεγχο προόδου των ποδοσφαιριστών του θα κάνει σήμερα ο προπονητής της ΑΕΡΑ Παναγιώτης Μπεκιάρης, επ’ ευκαιρία του φιλικού αγώνα με τον Ευκλή, που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 6:30 το απόγευμα στο γήπεδο του Αγίου Σουλά.
Με δεδομένο πως δεν υπάρχουν προβλήματα τραυματισμών, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» θα δώσει χρόνο συμμετοχής στο σύνολο των ποδοσφαιριστών του, κάνοντας ταυτόχρονα μία πρόβα ενδεκάδας ενόψει του παιχνιδιού της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, που περιμένει την ΑΕΡΑ- πάντα εκτός απροόπτου-στις 11 Σεπτεμβρίου. Η κλήρωση για την ανάδειξη του αντιπάλου της κυπελλούχου Δωδεκανήσου θα διενεργηθεί στα γραφεία της ΕΠΟ αύριο Πέμπτη και οι πάντες στην ομάδα ελπίζουν τούτη τη φορά να αποφύγουν την ταλαιπωρία ενός ταξιδιού, αξιοποιώντας την έδρα τόσο αγωνιστικά, αλλά και οικονομικά.
Σημειώνεται, πως κατά την επιστροφή από τη Χίο, όπου αντιμετώπισε τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων για την πρώτη φάση του θεσμού, η αποστολή της ΑΕΡΑ κατέλυσε στο ξενοδοχείο Sofitel, με τη διοίκηση να εκδίδει την παρακάτω ευχαριστήρια ανακοίνωση:
«Ευχαριστούμε τον όμιλο Mitsis Hotels για τη φιλοξενία της ομάδας μας στο ξενοδοχείο Sofitel στην Αθήνα, στο πλαίσιο των αγώνων για το Κύπελλο Ελλάδος».
Τέλος, πολύ πιθανή μοιάζει η περαιτέρω ενίσχυση των «ερυθρόλευκων», καθώς όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, στο «στόχαστρό» τους βρίσκεται ένας ικανός εξτρέμ.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου