ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαράκι – Ρόδος: Ελληνική σημαία 28 τ.μ. υψώθηκε στο κάστρο “Φερακλός”

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Στιγμιότυπο 2022-07-21, 8.32.42 πμ

Μια ελλη­νική σημαία 28 τετρα­γω­νι­κών μέτρων υψώθηκε στο μεσαιω­νικό φρούριο «Φερα­κλός» ή «Φαρα­κλε­νόν Κάστρο», που βρί­σκε­ται σε ύψος 85 μέτρων με θέα το χωριό Χαράκι στην ανα­το­λική ακτή του νησιού της Ρόδου.

Της Αννας Αβδελλή

Πρό­κει­ται για μια συμ­βο­λική κίνηση – πρω­το­βου­λία του ερμη­νευτή Γιώργου Γιαννιά ο οποίος έλκει την κατα­γωγή του από το συγκε­κρι­μένο χωριό. Αυτό που δήλωσε μεταξύ των φίλων του είναι πως ένιωσε την ανάγκη να βλέπει την Ελλη­νική σημαία από την παραλία, από τη θάλασσα αλλά και από τα απέ­να­ντι παράλια».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.