Αθλητικά

Πιγκουίνοι Ρόδου: Συγχαρητήρια στα παιδιά για τις επιτυχίες τους

Με αφορμή την εξαιρετική παρουσία των νεαρών αθλητών και αθλητριών, που συμμετείχαν στους Θερινούς Αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών, οι Πιγκουίνοι Ρόδου, εξέδωσαν την ακόλουθη συγχαρητήρια ανακοίνωση, αναφέροντας τα εξής:
«Μεγάλη επιτυχία για τους Πιγκουίνους η συμμετοχή της ομάδας στο θερινό πρωτάθλημα προαγωνιστικών της Αθήνας. Με πλούσια συμμετοχή διεξήχθησαν το διήμερο 2-3/7 οι Θερινοί αγώνες των προαγωνιστικών ηλικιών (9-12 ετών). Οι αγώνες φιλοξενήθηκαν στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά (10-11ετείς)και το Δημοτικό κολυμβητήριο Χαϊδαρίου (9-10ετείς).
Στον Πειραιά, μετείχαν 728 κολυμβητές / τριες και στο Χαϊδάρι (565 κολυμβητές / τριες). Η ομάδα κατάφερε να πάρει 8 μετάλλια εκ των οποίων τα 3 χρυσά και τα 5 ασημένια, είχαμε παρουσία με 19 αθλητές σε 8αδες και καταφέραμε να βελτιώσουμε τους ατομικούς μας χρόνους σε 45 από τα 56 αγωνίσματα.
Η προαγωνιστικη μας ομάδα φέτος ήταν η 3η της παρουσία σε αγώνες ολοκληρώνοντας τον αρχικό μας σχεδιασμό, να θυμίσουμε η αρχή έγινε στην Πάτρα με 17 αθλητές και 41 μετάλλια, ακολούθησε η παρουσία μας στο Ηράκλειο με 19 αθλητές και 31 μετάλλια και φυσικά με την παρουσία μας στην Αθήνα με πολύ μεγάλη συμμετοχή και ανταγωνισμό με 19 αθλητές και 8 μετάλλια. Η συμμετοχή σε αυτές τις ηλικίες είναι ο καλύτερος τρόπος τα παιδιά να αγαπήσουν το άθλημα και χτίσουν γερές βάσεις που θα τους κρατήσουν για χρόνια στο άθλημα της κολύμβησης .
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά τόσο για την αγωνιστική τους παρουσία όσο και για το ήθος και τον χαρακτήρα τους, κάτι που τους κάνει να ξεχωρίζουν.
Για την ομάδα μας ξεχώρισαν με τις επιδόσεις τους ο Σταυριανακης Θάνος με 3 χρυσά, η Πισσαδάκη Δέσποινα με 3 ασημένια, ο Χρυσάκης Παντελής με 1 ασημένιο και ο Νικολός Σάββας με 1 ασημένιο. Όλοι οι αθλητές μας κατάφεραν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους.
Η διοίκηση της ομάδας μας θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές και τους προπονητές για τα αποτελέσματα όλους της χρονιάς όπως επίσης και την διοίκηση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας που είναι πάντα κοντά στις ακριτικές ομάδες».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου