Αθλητικά

Διγενής: Ξεμπέρδεψε με τις ανανεώσεις, επικεντρώνεται στις μετεγγραφές

Τα βασικά ζητούμενά του σε σχέση με τη διατήρηση του βασικού κορμού του, ικανοποίησε ο Διγενής μετά και την ανανέωση της συνεργασίας του με τους Δημήτρη Σταυλά και Παναγιώτη Κυρίτση.
Ο πρώτος θεωρείται ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους του συγκροτήματος του Χρυσόστομου Χάσταλη, καθώς η εμπειρία του είναι πολύτιμη όχι μόνο για τη λειτουργία της ανδρικής ομάδας καθ’ αυτής, αλλά και για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του συλλόγου. Η διοίκηση των Κοσκινιατών ανακοίνωσε τα ακόλουθα:
«Η διοίκηση του Α.Σ. Διγενής ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Δημήτρη Σταυλά.
Ο Δημήτρης είναι από τους πιο έμπειρους Ροδίτες ποδοσφαιριστές και αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδας μας, αφού ποδοσφαιριστές σαν τον Δημήτρη, δίνουν έξτρα κίνητρο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ακαδημίας μας για να εξελιχθούν.
Η επιθυμία της διοίκησης, του προπονητή και του ποδοσφαιριστή ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία και φέτος.
Του ευχόμαστε υγεία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική χρονιά».
Όσο για τον Παναγιώτη Κυρίτση, η διοίκηση αναγνώρισε εμπράκτως την εξαιρετική παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries:
«Με τα κύρια συστατικά της περσινής συνταγής και μετά την προηγούμενη αγωνιστική σεζόν κατά την οποία η ομάδα μας παρουσίασε μία εξαιρετική εικόνα στο πρωτάθλημα, επιθυμία της διοίκησης και του προπονητή, ήταν να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας δείχνοντας έτσι εμπιστοσύνη πρώτα στα “δικά μας” παιδιά, που τόσα χρόνια προσφέρουν τα μέγιστα στον σύλλογό μας.
Ο τελευταίος αλλά πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής που ανανέωσε τη συνεργασία του με την ομάδα μας είναι ο Παναγιώτης Κυρίτσης που έκανε ένα εξαιρετικό πρωτάθλημα πέρυσι με σπουδαίες εμφανίσεις.
Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες».
Από εδώ και στο εξής, η διοίκηση του Διγενή και ο Χρυσόστομος Χάσταλης επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στην εξεύρεση τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών, που θα αναβαθμίσουν την ομάδα στις τρεις γραμμές της.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου