Αθλητικά

Καλυμνιακός: Το θέλει, το ερώτημα είναι αν θα μπορέσει

Μόνο εφόσον οι επόμενες εβδομάδες επιβεβαιώσουν την ετοιμότητά του να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, θα εμφανιστεί το όνομα του Καλυμνιακού ανάμεσα σε εκείνα των ομάδων, που θα δηλώσουν τη συμμετοχή τους στην πρώτη τη τάξει τοπική ποδοσφαιρική διοργάνωση. Ο ενθουσιασμός για την κατάκτηση του τίτλου στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας και την επιστροφή στα «σαλόνια» του τοπικού μετά το 2016, δεν είναι από μόνος του αρκετός για να διασφαλίσει στους «σφουγγαράδες» τις απαραίτητες προϋποθέσεις που θα τους επιτρέψουν να πορευτούν στο μέλλον μέσα σε συνθήκες οικονομικής και αγωνιστικής ασφάλειας.
Όπως έλεγαν χθες παράγοντες του ιστορικού σωματείου, τα πάντα θα εξαρτηθούν αφ’ ενός από τη ικανότητα της τοπικής κοινωνίας να διασφαλίσει στον σύλλογο τους απαραίτητους πόρους, αφ’ ετέρου δε από τη δυνατότητα συγκρότησης ενός αξιόμαχου ρόστερ, που θα μπορέσει να σταθεί στην Α’ κατηγορία και να ανταπεξέλθει στις επιπρόσθετες δυσκολίες, έτσι όπως τις διαμορφώνουν τα περισσότερα ταξίδια και μάλιστα σε καθημερινές.
Οι Καλύμνιοι έχουν όλη την καλή διάθεση να κάνουν χρήση του δικαιώματος που κέρδισαν φέτος μέσα στους αγωνιστικούς χώρους, συνεχίζουν να εργάζονται ακούραστα προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση, ωστόσο αν στην πορεία διαπιστώσουν πως τα «κουκιά» δεν τους βγαίνουν, δεν θα αναλάβουν το ρίσκο και θα πατήσουν «φρένο», παραμένοντας στον όμιλο Νήσων της Β’ κατηγορίας.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου