Τοπικές Ειδήσεις

Ανακαινίζεται το ιστορικό «Αρίων» στο κέντρο της πόλεως Ρόδου

Το ακίνητο της οικογένειας Αλχαδέφ αναμορφώνεται πλήρως από την εταιρεία συμφερόντων Κυπριάδη και θα λειτουργήσει με νέα επωνυμία

Μια νέα επένδυση στον κλάδο της ξενοδοχίας στο νησί της Ρόδου βρίσκεται σε εξέλιξη με ανάδοχο την εταιρεία «ΑΣΤΡΟΝ ΑΕ» συμφερόντων της οικογένειας Κυπριάδη, που λειτουργεί ήδη δύο μονάδες στην πόλη.
Μετά συγκεκριμένα την λειτουργία του ξενοδοχείου «Elite» στην περιοχή των 100 χουρμαδιών και του «Αστρον» στην οδό Ιωάννη Καζούλ, η εταιρεία ανακαινίζει το ιστορικό «Αρίων» στο κέντρο της πόλεως Ρόδου ιδιοκτησίας Αλχαδέφ το οποίο θα λειτουργήσει με νέα επωνυμία.
Η εταιρεία, που μίσθωσε το ακίνητο, έχει ήδη ξεκινήσει το έργο για την ανακαίνισή του και τη δημιουργία συγκροτήματος 25 πολυτελών δωματίων το οποίο στοχεύει σε 12μηνη λειτουργία.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων η λειτουργία της νέας μονάδας τοποθετείται για τον Ιούλιο του 2022.
Οι επενδύσεις του ομίλου εταιρειών Κυπριάδη ανακόπηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης που έπληξε τον κατασκευαστικό κλάδο και είχε να αντιμετωπίσει την λύση των συμβάσεων leasing για την διαχείριση των ακινήτων του πρώην ξενοδοχείου «Σπάρταλης» και των καταστημάτων του, του ξενοδοχείου «Ρεγγίνα» και καταστημάτων στην στοά Τσουβαλά και ακινήτων επί αναγειρόμενου εμπορικού κέντρου στ’ Ασγούρου επί της Εθνικής οδού Ρόδου – Λίνδου.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου