ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παπουρδάνος ο δεύτερος

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
Διαγόρας Βατίου

Για τα καλά έπιασαν δουλειά στην ομάδα του Διαγόρα Βατίου, προ­κει­μέ­νου να υλο­ποι­ή­σουν το προ­γραμ­μα­τι­σμό τους για τη νέα σεζόν, σύμφωνα με τις ειση­γή­σεις του προ­πο­νητή, Γιάννη Καμπούρη.

Έπειτα από την επι­ση­μο­ποί­ηση της παρα­μο­νής του βασικού γκολ­κί­περ της ομάδας, Πανα­γιώτη Ανα­στασά, οι Βατενοί προ­χώ­ρη­σαν σε ακόμα μία ανα­νέ­ωση ποδο­σφαι­ρι­στή που απο­τε­λεί βασικό «γρανάζι» της ομάδας τα τελευ­ταία χρόνια.

Ο λόγος για τον επι­θε­τικό Θανάση Παπουρ­δάνο.

Ο έμπει­ρος ποδο­σφαι­ρι­στής στις επαφές που είχε τις τελευ­ταίες ημέρες, είχε συμ­φω­νή­σει στους περισ­σό­τε­ρους από τους όρους της επέ­κτα­σης της συνερ­γα­σίας του.

Χθες συνα­ντή­θηκε εκ νέου με τη διοί­κηση του συλ­λό­γου, όπου τακτο­ποι­ή­θη­καν οι τελευ­ταίες λεπτο­μέ­ρειες που είχαν απο­μεί­νει με τον Παπουρ­δάνο να υπο­γρά­φει την επέ­κταση της συνερ­γα­σίας του με τους Βατε­νούς.

Έτσι ο έμπει­ρος επι­θε­τι­κός θα παρα­μέ­νει για τρίτη συνε­χό­μενη σεζόν στις τάξεις του Διαγόρα Βατίου, έπειτα από τη μετεγ­γραφή του από τον Ακου­σί­λαο.

Από εκεί και πέρα, οι άνθρω­ποι της ομάδας, συνε­χί­ζουν τις επαφές με τους υπό­λοι­πους ποδο­σφαι­ρι­στές του υπάρ­χο­ντος ρόστερ, έτσι ώστε να συνε­χί­σουν τις ανα­νε­ώ­σεις, με τις πλη­ρο­φο­ρίες να ανα­φέ­ρουν ότι μέσα στα επόμενα 24ωρα ανα­μέ­νο­νται νέα απο­τε­λέ­σματα.

Τέλος αξίζει να ανα­φέ­ρουμε ότι ο προ­πο­νη­τής, Γιάννης Καμπού­ρης έχει αρχίσει να εξε­τά­ζει εντα­τικά τη μετεγ­γρα­φική αγορά, προ­κει­μέ­νου να είναι πανέ­τοι­μος να κινηθεί για την από­κτηση των ποδο­σφαι­ρι­στών που θα ενι­σχύ­σουν περαι­τέρω το έμψυχο δυνα­μικό του συλ­λό­γου, ενόψει της νέας αγω­νι­στι­κής περιό­δου.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.