Αθλητικά

Ηρακλής: Ολοκλήρωσε το διπλό μετεγγραφικό «μπαμ»

Τη σπουδαία διπλή μετεγγραφή, η οποία τον αναβαθμίζει ποιοτικά ενόψει της συνέχειας των υποχρεώσεών του στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας Blue Star Ferries, επισημοποίησε ο Ηρακλής Μαριτσών.
Οι «ροπαλοφόροι» θα μπορούν να στηρίζονται από εδώ και στο εξής στις υπηρεσίες δύο έμπειρων ποδοσφαιριστών, του επιθετικού Αντώνη Γεωργαλλή (τα τελευταία χρόνια είναι πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος) και του μεσοεπιθετικού Κώστα Χειμωνέττου, που ανήκαν μέχρι πρότινος στο δυναμικό της ΑΕΡΑ. Δεδομένης της προηγούμενης θητείας τους στον Ηρακλή, οι δύο αθλητές δεν θα χρειαστούν χρόνο προσαρμογής και ο προπονητής Χρυσόστομος Χάσταλης μπορεί να τους υπολογίζει για το μεθαυριανό ντέρμπι Κυπέλλου με τον Φοίβο. Η ανακοίνωση του σωματείου:
«Στο σπίτι τους επέστρεψαν και επίσημα οι Αντώνης Γεωργαλλής και Κώστας Χειμωνέττος. Η διοίκηση τους καλωσορίζει και τους εύχεται πολλές επιτυχίες, υγεία και προκοπή με τον ροπαλοφόρο Ηρακλή».

 

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου