Αθλητικά

Ποδηλασία: Η X-Speed United στις διοργανώσεις της Ρόδου

Από τις 12 έως τις 27 Μαρτίου θα διεξαχθούν στο νησί μας οι ποδηλατικές εκδηλώσεις (τρία διαφορετικά events), που διοργανώνει το International Cycling Events in Rhodes.
Ακόμα μία ομάδα θα συμμετάσχει στις εκδηλώσεις. Ο λόγος για την X-Speed United, όπως ενημέρωσαν οι διοργανωτές, με την ακόλουθη ανακοίνωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Καλωσορίζουμε για πρώτη φορά την UCI Continental Cycling Team, X-Speed United. Εγγραφή στον Καναδά, αγωνίζεται σε Ευρώπη και Ασία. Ομάδα ανάπτυξης και διαδρομής για ένα πρόγραμμα νέων με έδρα τη Δυτική Αυστραλία και το Οντάριο του Καναδά.
Εδρεύουν στο Βέλγιο, φέρνοντας νεαρούς αγωνιζόμενους από όλο τον κόσμο για να αγωνιστούν στην καρδιά των διεθνών αγώνων ποδηλατοδρόμου.
Το μοντέλο ομάδας αγώνων ποδηλάτου αξιοποιώντας τις συλλογικές προσπάθειες των αναβατών, του προσωπικού και των συνεργατών τους για να χτίσουν ένα εύρωστο, βιώσιμο πρόγραμμα επιστρέφοντας μακροπρόθεσμα όφελος σε όλους.
Αποστολή τους είναι να βοηθήσουν τους νεαρούς αναβάτες να αποκτήσουν τις δεξιότητες και στάση εντός και εκτός ποδηλάτου που μπορούν να λειτουργήσουν ως εφαλτήριο για όσους αναζητούν το επόμενο επίπεδο αγώνων και πέρα από αυτό».

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου