Ειδήσεις

Η κατανομή των εδρών στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου από την παράταξη Χατζημάρκου

Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο

Η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” προχώρησε στην κατανομή των εδρών της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Οι έδρες κατανέμονται ως εξής:

– Ελληνική Αυγή: 2 έδρες. Μία στη Ρόδο και μια στην Σαντορίνη.

– Λαϊκή Συσπείρωση Ν. Αιγαίου: 2 έδρες. Μια στη Νάξο και μια στη Ρόδο.

-Νησιωτική Ανατροπή: 5 έδρες: 2 στη Ρόδο, μια στην Κω, μια στην Κάλυμνο και μια στη Νάξο.

-Νότιο Αιγαίο Αρχιπέλαγος Δημιουργίας: 11 έδρες. 3 στη Ρόδο, 2 στην Κω, 2 στην Κάλυμνο, μια στη Σύρο, μια στην Σαντορίνη, μια στη Μύκονο και μια στην Πάρο.

-Μπροστά στο Νότιο Αιγαίο: 31 έδρες. 15 στη Ρόδο, 4 στην Κω, μια στην Κάλυμνο, μια στην Κάρπαθο, 2 στη Σύρο, μια στη Σαντορίνη, μια στη Νάξο, μια στην Τήνο, μια στην Μύκονο, μια στην Άνδρο, μια στην Κέα, μια στην Μύλο και μια στην Πάρο.

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Dimokratiki.gr on Google ↗ Ακολουθήστε μας στο Google News ★ ↗

Στο Google News πατήστε ★ Ακολουθήστε

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Προσθέστε ένα σχόλιο

Το E-mail δεν θα δημοσιευτεί.
Πρέπει να συμπληρωθούν όλα τα πεδία για την υποβολή του σχολίου.