ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρωτοχρονιάτικο Μήνυμα του Προέδρου του Περιφερειακού Φυτωρίου Μιχαήλ Εμμ. Λουλού

news room 2 λεπτά ανάγνωση
Μιχάλης Λουλούς

Μία ιδιαί­τερα δύσκολη χρονιά φεύγει, η οποία πέρα από την πικρή γεύση της δοκι­μα­σίας με τον κορω­ναϊό, μας έμαθε να εκτι­μάμε και πράγ­ματα που συνήθως τα θεω­ρού­σαμε δεδο­μένα. Την υγεία μας, την οικο­γέ­νεια μας, τους συγ­γε­νείς, τους φίλους μας.

Η παν­δη­μία, επέ­βαλλε νέους τρόπους στην καθη­με­ρι­νό­τητα και στη ζωής μας.

Βρε­θή­καμε αντι­μέ­τω­ποι με προ­κλή­σεις τις οποίες η περι­φε­ρειακή αρχή κατά­φερε να αντι­με­τω­πί­σει δρώντας κυρίως με σύνεση και υπευ­θυ­νό­τητα.

Έχοντας απόλυτη συναί­σθηση της κατά­στα­σης και τη σκέψη μας στραμ­μένη στον κάθε αδύναμο συμπο­λίτη μας, ο Περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου κ.Γεώρ­γιος Χατζη­μάρ­κος ανέλαβε πρω­το­βου­λίες, έκανε παρεμ­βά­σεις, υλο­ποί­ησε σημα­ντικά έργα και προ­χώ­ρησε σε διεκ­δι­κή­σεις, προ­κει­μέ­νου να βελ­τιω­θεί η καθη­με­ρι­νό­τητα των νησιω­τών και να δώσει περαι­τέρω ανα­πτυ­ξιακή προ­ο­πτική στον τόπο μας.

Επίσης δρο­μο­λο­γή­θη­καν σημα­ντικά έργα για τα επόμενα χρόνια, αρκετά εκ των οποίων θα δούμε να υλο­ποιού­νται με το ξεκί­νημα του νέου έτους.

Πρω­το­χρο­νιά­τικο Μήνυμα του Προ­έ­δρου του Περι­φε­ρεια­κού Φυτω­ρίου Μιχαήλ Εμμ. Λουλού

Μία ιδιαί­τερα δύσκολη χρονιά φεύγει, η οποία πέρα από την πικρή γεύση της δοκι­μα­σίας με τον κορω­νοϊό, μας έμαθε να εκτι­μάμε και πράγ­ματα που συνήθως τα θεω­ρού­σαμε δεδο­μένα. Την υγεία μας, την οικο­γέ­νεια μας, τους συγ­γε­νείς, τους φίλους μας.

Η παν­δη­μία, επέ­βαλλε νέους τρόπους στην καθη­με­ρι­νό­τητα και στη ζωής μας.

Βρε­θή­καμε αντι­μέ­τω­ποι με προ­κλή­σεις τις οποίες η περι­φε­ρειακή αρχή κατά­φερε να αντι­με­τω­πί­σει δρώντας κυρίως με σύνεση και υπευ­θυ­νό­τητα.

Έχοντας απόλυτη συναί­σθηση της κατά­στα­σης και τη σκέψη μας στραμ­μένη στον κάθε αδύναμο συμπο­λίτη μας, ο Περι­φε­ρειάρ­χης Νοτίου Αιγαίου κ.Γεώρ­γιος Χατζη­μάρ­κος ανέλαβε πρω­το­βου­λίες, έκανε παρεμ­βά­σεις, υλο­ποί­ησε σημα­ντικά έργα και προ­χώ­ρησε σε διεκ­δι­κή­σεις, προ­κει­μέ­νου να βελ­τιω­θεί η καθη­με­ρι­νό­τητα των νησιω­τών και να δώσει περαι­τέρω ανα­πτυ­ξιακή προ­ο­πτική στον τόπο μας. Επίσης δρο­μο­λο­γή­θη­καν σημα­ντικά έργα για τα επόμενα χρόνια, αρκετά εκ των οποίων θα δούμε να υλο­ποιού­νται με το ξεκί­νημα του νέου έτους.

Υπο­δε­χό­μα­στε το 2022 με περισ­σό­τερη αυτο­πε­ποί­θηση και πίστη στις δυνά­μεις μας και με μεγα­λύ­τερη ενθάρ­ρυνση, ελπίδα και αισιο­δο­ξία.

Μαζί με τις ευχές μου για πραγ­μά­τωση κάθε προ­σω­πι­κού στόχου, σε κάθε μία και σε κάθε έναν ξεχω­ρι­στά, εύχομαι το 2022 ν’ απο­δει­χθεί έτος δημιουρ­γίας, ανά­πτυ­ξης και προόδου για ολό­κληρο τον κόσμο, τη χώρα μας και φυσικά για τα Νησιά μας.

Προ­χω­ράμε όλοι μαζί, ενω­μέ­νοι, μπροστά. Έχουμε το σχέδιο, το όραμα και τη δύναμη να τα κατα­φέ­ρουμε!

Χρόνια Πολλά με υγεία και ευτυχία σε όλες και όλους. Καλή Χρονιά !

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.