ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Να ανάψει η φλόγα για τη… Φλόγα

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Ο σύλ­λο­γος Apollon Triathlon και ο σύλ­λο­γος Ιππό­κα­μπος, με την στήριξη της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ομο­σπον­δίας Πολι­τι­στι­κών Συλ­λό­γων Ρόδου, διορ­γα­νώ­νουν το Σάββατο 11 Δεκεμ­βρίου βραδιά περι­πά­του, με σκοπό την οικο­νο­μική ενί­σχυση του Συλ­λό­γου Γονιών Παιδιών με Νεο­πλα­σμα­τική Ασθέ­νεια «Φλόγα» .

Στη σχετική ανα­κοί­νωση που εκδό­θηκε ανα­φέ­ρο­νται τα εξής:

«Ο Σύλ­λο­γος Τριά­θλου Apollon Triathlon μαζί με το Σύλλογο Ιππό­κα­μπος κολυμ­βη­τές ανοι­χτής θαλάσ­σης Ρόδου διορ­γα­νώ­νουν μια μαγική βραδιά περι­πά­του, με φανα­ρά­κια, στα μονο­πά­τια της Χρι­στου­γεν­νιά­τικα στο­λι­σμέ­νης Ρόδου για την οικο­νο­μική ενί­σχυση του Συλ­λό­γου Γονιών Παιδιών με Νεο­πλα­σμα­τική Ασθέ­νεια ‘’Φλόγα’’.

Στις 11 Δεκεμ­βρίου και ώρα 18:30 έξω από το κτίριο της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου.

Σας περι­μέ­νουμε να δια­σκε­δά­σουμε με ζωντανή μουσική και να ζεστα­θούμε με

μοσχο­μυ­ρι­σμένο τσαγάκι.

Με τη στήριξη της Περι­φέ­ρειας Νοτίου Αιγαίου και της Ομο­σπον­δίας Πολι­τι­στι­κών Συλ­λό­γων Ρόδου».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.