ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θετικές στην Covid-19 μοναχές της Ιεράς Μονής Αγίου Νεκταρίου στην Κω

news room 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ

Σε καρα­ντίνα βρί­σκε­ται η Ιερά Μονή Αγίου Νεκτα­ρίου στην Κω λόγω εντο­πι­σμού κρου­σμά­των κορο­νοϊού ανάμεσα στις επτά μοναχές, σύμφωνα με πλη­ρο­φο­ρίες της ΕΡΤ Ν. Αιγαίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρίες φαρ­μα­κο­ποιός της Κω και όχι κλι­μά­κιο του ΕΟΔΥ προ­χώ­ρησε σε διε­νέρ­γεια τεστ στις καλό­γριες. Ο φαρ­μα­κο­ποιός που πραγ­μα­το­ποί­ησε τα τεστ βρέθηκε επίσης θετικός.

Μέχρις στιγμής δεν έχει εκδοθεί επίσημη ανα­κοί­νωση από την Πολι­τική Προ­στα­σία, ούτε και από την Ιερά Μητρό­πολη Κω -Νισύρου, στην οποία υπά­γε­ται η Μονή, προ­κει­μέ­νου να επι­βλη­θούν και να τηρη­θούν τα υγειο­νο­μικά μέτρα, ενώ συνε­χί­ζε­ται η παρα­σκευή και προ­σφορά δίσκων μνη­μό­συ­νων σε όσους τους παραγ­γέλ­λουν.

Πηγή ertnews.gr

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.