ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Το Σάββατο στις 17:00 το Λάρισα-Κολοσσός!

Μάκης Δούβαλης 1 λεπτό ανάγνωση
ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ

Το Σάββατο στις 17:00 θα διε­ξα­χθεί το παι­χνίδι της πρε­μιέ­ρας στη Basket League ανάμεσα στη Λάρισα και τον Κολοσσό. με τους «θαλασσί» να προ­ε­τοι­μά­ζο­νται για την ανα­μέ­τρηση της πρε­μιέ­ρας στη Λάρισα. Ο Κολοσ­σός συνε­χί­ζει την προ­ε­τοι­μα­σία του στο Παλέ ντε Σπορ, ενώ από τη Δευτέρα βρί­σκε­ται στη Ρόδο και το τελευ­ταίο μετα­γρα­φικό από­κτημα της ομάδας, ο Στέφαν Ποτ, ο οποίος αντι­κα­τέ­στησε τον Τάι Λόσον. Το ευχά­ρι­στο είναι ότι δεν υπάρ­χουν αγω­νι­στικά προ­βλή­ματα και η ροδί­τικη Κ.Α.Ε. θα ταξι­δέ­ψει την Παρα­σκευή χωρίς απου­σίες στη Λάρισα. Αξίζει να σημειω­θεί ότι ο Ποτ αν είναι και Βόσνιος θα παίξει με κρο­α­τικό δια­βα­τή­ριο, ενώ δείχνει ότι είναι σε καλή κατά­σταση και έτοιμος να βοη­θή­σει τη νέα προ­σπά­θεια των «θαλασσί». Με δύο Αμε­ρι­κα­νούς (Ουί­λιαμς, Μίλερ), έναν Γάλλο (Τιλί), έναν Σλοβένο (Μέσι­τσεκ), έναν Σέρβο (Μομίροφ), έναν Κροάτη- Βόσνιο (Ποτ) και δύο Έλληνες από την περσινή ομάδα (Ξανθόπουλος- Μπιλλής), ο Κολοσ­σός θέλει να παρου­σιά­σει ένα καλό πρόσωπο και να κάνει ιδανικό ξεκί­νημα στο νέο πρω­τά­θλημα.

ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

Μία ομάδα θα υπο­βι­βα­στεί και φέτος από τη Basket League στην Α2, έτσι ώστε στο πρω­τά­θλημα της σεζόν 2022-23, να συμ­με­τέ­χουν ξανά 14 ομάδες. Όπως και πέρσι (το Μεσο­λόγγι υπο­βι­βά­στηκε), έτσι και φέτος θα «πέσει» μόλις μία ομάδα, με την αυλαία να ανοίγει το προ­σε­χές Σάββατο, όπου ο Κολοσ­σός θα παίξει στη Λάρισα. Αξίζει να σημειω­θεί ότι τρεις μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ, δεν έχει ανα­κοι­νω­θεί ακόμη το πρό­γραμμα της πρε­μιέ­ρας, ενώ δεν έχει παρθεί καμία απόφαση για τις ομάδες που δεν έχουν πάρει πιστο­ποι­η­τικό συμ­με­το­χής και συγκε­κρι­μένα για τον Κολοσσό, τον Απόλ­λωνα Πάτρας, τον Άρη και τον Ηρακλή.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.