ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καλωσορίζουν το νέο πρόεδρο

news room 1 λεπτό ανάγνωση
Ορφέας Κατσαμάκης

Ανα­κοί­νω­ση μέσω της οποί­ας κα­λω­σο­ρί­ζουν το νέο πρό­ε­δρο του συλ­λό­γου Νε­κτά­ριο Κα­τσι­μά­κη, εξέ­δω­σαν χθες τα ενα­πο­μεί­να­ντα μέλη του διοι­κη­τι­κού συμ­βου­λί­ου του Ορφέα. Ανα­λυ­τι­κά:

«Ο Γιάν­νης Σκια­θί­της και ο Σου­γκρί Κε­λέ­σο­γλου, κα­λω­σο­ρί­ζου­με με με­γά­λη μας χαρά και ικα­νο­ποί­η­ση τον και­νούρ­γιο πρό­ε­δρο της ομά­δας μας Νε­κτά­ριο Κα­τσι­μά­κη. Αυτό που μας χα­ρο­ποιεί πε­ρισ­σό­τε­ρο είναι ότι ο Κα­τσι­μά­κης είναι γέν­νη­μα – θρέμ­μα του Ορφέα. Για πολλά χρό­νια έπαι­ξε στον Ορφέα μαζί με τον αδελ­φό του Νίκο. Επί­σης στα χρό­νια που δεν ήταν στο δ.σ. της ομά­δας δεν έπαψε ποτέ να βοη­θά­ει τον σύλ­λο­γο, είτε ηθικά, είτε οι­κο­νο­μι­κά και το κυ­ριό­τε­ρο, είναι γνώ­στης του Ρο­δια­κού πο­δο­σφαί­ρου. Είναι επι­τυ­χη­μέ­νος επι­χει­ρη­μα­τί­ας και άρι­στος οι­κο­γε­νειάρ­χης. Σε κα­λω­σο­ρί­ζου­με πρό­ε­δρε. Επί τη ευ­και­ρία, ευ­χό­μα­στε σε ένα άλλο παιδί του Ορφέα, τον πρό­ε­δρο του Ιά­λυ­σου Μι­χά­λη Χα­τζη­νι­κή­τα, να δει την ομάδα του στη Γ’ Εθνι­κή. Και έτσι θα είναι μια καλή αρχή για το Δω­δε­κα­νη­σια­κό πο­δό­σφαι­ρο».

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.