Αθλητικά

Έτοιμοι για την πρώτη ακαδημία τους στη Διμυλιά

Αυτό που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε αδύνατο, σύντομα θα αποτελεί μία όμορφη πραγματικότητα.
Η επιστροφή του Ατρόμητου στη φυσική του έδρα, η οποία διαθέτει πλέον έναν απόλυτα λειτουργικό φυσικό χλοοτάπητα, καινούργια αποδυτήρια και βοηθητικούς χώρους, επιτρέπει στη διοίκηση του συλλόγου να κάνει την πρώτη απόπειρά της για την ίδρυση τμήματος υποδομών.
Ο πρόεδρος του σωματείου Στέργος Σαρικάς και οι συνεργάτες του έχουν προγραμματίσει, για την προσεχή Τρίτη, συνάντηση με τους γονείς τουλάχιστον δεκατριών μικρών παιδιών από τη Διμυλιά, που θα αποτελέσουν τη βάση της νέας προσπάθειας για την καλλιέργεια του αθλήματος στις αναπτυξιακές ηλικίες.
Σημειώνεται, πως η προετοιμασία των παικτών του Ατρόμητου ενόψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Β’ τοπικής κατηγορίας διεξάγεται εδώ και λίγες μέρες υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Μυλωνά, ο οποίος εμφανίζεται απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του.
Τέλος, η δημιουργία γυμναστηρίου στο γήπεδο της Διμυλιάς είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος της διοίκησης του Ατρόμητου, για τον οποίο θα αρχίσει να εργάζεται προς το τέλος του μήνα.

Σχολιασμός Άρθρου

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Σχολιασμός άρθρου