ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Β’ Εθνική Κατηγορία γυναικών: Στον 4ο όμιλο οι ομάδες της Δωδεκανήσου

Δημήτρης Στούμπης 1 λεπτό ανάγνωση
ΙΑΛΥΣΟΣ- ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ

Στην τελευ­ταία συνε­δρί­αση της Εκτε­λε­στι­κής Επι­τρο­πής της ΕΠΟ εγκρί­θηκε το σχέδιο της Επι­τρο­πής Ποδο­σφαί­ρου Γυναι­κών για τον καταρ­τι­σμό των 4 ομίλων του πρω­τα­θλή­μα­τος της Β’ Εθνικής Κατη­γο­ρίας.

Οι ομάδες της Δωδε­κα­νή­σου και συγκε­κρι­μένα η LFC Ιάλυσος, ο Σταυρός Καλυ­θιών και ο Φιλίνος Κω, τοπο­θε­τή­θη­καν στον 4ο όμιλο και θα αντι­με­τω­πί­σουν την Αθη­ναϊκή Αγίου Δημη­τρίου, τον Α.Ο. Βρι­λησ­σίων, τον Α.Ο. Ιάσονα Ιλίου, τον Α.Ο. Νέοι Δρα­πε­τσώ­νας και τους Πόντιους Δρα­πε­τσώ­νας.

Πώς σας φάνηκε το άρθρο;

Ένα πάτημα, χωρίς λογαριασμό. Μία ψήφος ανά συσκευή.

Σχολιασμός άρθρου

Προσθέστε ένα σχόλιο

Εμφανίζεται μετά από έγκριση · το e-mail δεν δημοσιεύεται0 / 2000

Τα σχόλια εκφράζουν τον σχολιαστή, όχι τη Δημοκρατική. Όροι σχολιασμού

Τα σχόλια εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Η Δημοκρατική δεν υιοθετεί αυτές τις απόψεις. Διατηρούμε το δικαίωμα να διαγράψουμε όποια σχόλια θεωρούμε προσβλητικά ή περιέχουν ύβρεις, χωρίς καμία προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται. Τα σχόλια δημοσιεύονται μετά από έγκριση· το e-mail δεν δημοσιεύεται.

Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει.